01-09-2016

Međunarodne nagrade za hotel Tre Canne u Budvi

Kompanija Fab Live i njen hotel Tre Canne u Budvi dobitnici su dvije značajne međunarodne nagrade, za vrhunske rezultate u turizmu.

Međunarodne nagrade za hotel Tre Canne u Budvi | Radio Televizija Budva

Kompanija Mass Media Internacional iz Beograda i stručni kolegijum 6. Biznis konferencije “Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2016”, odlučili su da priznanje Brand Leader Award 2016, dodijele hotelu Tre Canne u Budvi, za najbolji poslovno-apartmanski kompleks u Jugoistočnoj Evropi. Kako je saopšteno u obrazloženju, nagrada se dodjeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumijevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranje autentičnog proizvoada.

Nagrada Brand Leader Award 2026, hotelu Tre Canne, biće uručena na svečanoj ceremoniji koja će se održati u okviru 6. Biznis konferencije “SEET 2016” 28. septembra, u Sava centru u Beogradu.

Ugledni britanski časopis Luxory Travel Guide iz Londona, koji obezbjedjuje čitaocima pregled najznačajnijih svjetskih turističkih destinacija i hotela, odlučio je da dodjeli hotelu Tre Canne u Budvi prestižnu nagradu Global Luxory Travel Award, koja predstavlja vrhunac dostignuća u turizmu širom svijeta. Isti londonski časopis je prošle godine hotelu Tre Canne u Budvi, proglasio hotelom sa najljepšim pogledom na more.

Svi dobitnici ove nagrade iz svijeta, u 30 različitih kategorija, će se takmičiti 7. novembra ove godine na gala ceremoniji u Radisson Blu hotelu u Londonu, za titulu najboljeg hotela u svijetu Global Luxory Travel Award, saopšteno je iz britanskog turističkog časopisa Luxory Travel Guide.