24-03-2023

Milatović u Danilovgradu: Zapečatimo pobjedu 2. aprila!

Na konvenciji održanoj u Danilovgradu, predsjednički kandidat Jakov Milatović zahvalio se svima koji su ga podržali u prvom krugu izbora i istakao da će ukazano povjerenje zadržati i opravdati nakon pobjede nad Milom Đukanovićem.

Milatović u Danilovgradu: Zapečatimo pobjedu 2. aprila! | Radio Televizija Budva

Foto: Evropa sad

“Bilo je teško, bilo je trnja u prvom krugu, ali što nas ne slomi, samo nas ojača. Sve što biva, tome smo i naredni, jer imamo cilj i vjerujemo u bolje dane i vjerujemo u bolju Crnu Goru. A bolji dani su pred Danilovgradom i cijelom Crnom Gorom”, istakao je Milatović.

“Ovdje postoje svi preduslovi za razvoj, a sa pravim ljudima kakav je predsjednik Opštine Aleksandar Grgurović preporodiće se ovaj grad! Ljudi će dobiti vjetar u leđa, pokrenuće se, širiće se i optimizam i porodice i biznisi”, kazao je Milatović.

Milatović je pozvao građane da i u drugom krugu u velikom broju izađu na birališta i odaberu bolju budučnost i uspjeh Crne Gore, a u prošlost pošalju največi teg koji koči progres Crne Gore.

“Ne smijemo pokleknuti, jer ulog je veliki, i u pitanju je budućnost cijele Crne Gore. Drugog aprila stižemo do cilja! Zapečatimo pobjedu! USPJEĆEMO ZAJEDNO!”, zaključio je Milatović.