07-03-2020

Milić: Spremno dočekujemo Mornar u polufinalu plej-ofa

Polufinalna serija plej-ofa Prve lige Crne Gore u odbojci startuje danas, a aktuelni šampion "Budva" će kod kuće igrati sa "Mornarom" iz Bara. Sastav iz našeg grada ranije je obezbijedio i drugo uzastopno finale Kupa, gdje takođe brani trofej osvojen prošle sezone.

Milić: Spremno dočekujemo Mornar u polufinalu plej-ofa | Radio Televizija Budva

Foto: cev.eu

"Iako smo prethodne duele sa ekipom "Mornara" riješili bez problema, spremno ih dočekujemo u polufinalu plej-ofa i time želimo da napravimo što bolju atmosferu za ono najvažnije na kraju, a to je odbrana trofeja u kupu i prvenstvu Crne Gore", kazao je za odbojka.me Blažo Milić, srednji bloker "Budve".

"Ispunili smo plan za ovu sezonu, a to je bilo da igramo polufinala Kupa i prvenstva. U Kupu nismo mogli više, a mečevi protiv aktuelnog šampiona nam dolaze kao nagrada za cijelu sezonu i pokušaćemo da pružimo što jači otpor", kazao je Stefan Pekić, primač servisa "Mornara".

Duel "Budve" i "Mornara" na programu je od 18 časova u MSC, dok je meč između OK Jedinstvo Franca i "Budućnost volley Bemax"-a zakazan za sjutra od 19 sati u SC "Nikoljac" u Bijelom Polju.

Izvor: odbojka.me