25-10-2022

Mitrović: Sa još većim žarom nastavljamo zajedničku borbu za budućnost naše Budve

Zahvalna sam neizmjerno svim mojim sugrađankama i sugrađanima, koji su vjerovali u našu koaliciju i podržali našu ideju o promjenama u Budvi. Hvala i mojim saborcima sa liste, na istrajnosti i vjeri da činimo pravu stvar, poručila je nositeljka liste „Prava stvar, Jedinstveni za Budvu”, Dragana Mitrović.


Foto: DPS Budva

Kako je kazala, koncept razvoja grada i države koji su zastupali, ovoga puta nije dobio većinsku podršku građana Budve.

Mitrović je istakla da su građani tokom izbornog dana iskazali demokratsku odgovornost, u visokom procentu izlasnosti iskoristili svoje biračko pravo i izabrali ljude da ih predstavljaju u naredne četiri godine.

"Mi poštujemo tu činjenicu, ali isto tako, nošeni ubjeđenjem da je mediteranska, građanska, multikulturalna Budva, jedina moguća vizija budućnosti naše opštine, sa još većim žarom nastavljamo našu zajedničku borbu. Bićemo konstruktivna i odgovorna opozicija u lokalnom parlamentu", poručila je nositeljka liste „Prava stvar, Jedinstveni za Budvu”.

Ona je napomenula da su u koaliciji koju je predvodila ponosni na pozitivnu kampanju koju su vodili i na ljude koji su u njoj učestvovali, te smatra da su mladi, obrazovani i energični ljudi najbolja investicija za bolju Budvu i bolju Crnu Goru.

"Pošteno ćemo analizirati naš rad tokom izbora, i odgovorno definisati dalje korake. Ono što je sigurno, nastavićemo da širimo našu ideju i uvodimo nove ljude u naše redove, kako bi već na skorim parlamentarnim izborima pokazali da se građanska i pristojna Budva nije predala", zaključila je Mitrović.