17-09-2023

"Mr/Ms Universe" takmičenje zvanično otvoreno u Tivtu

Prestižno međunarodno takmičenje u bodibildingu i fitnesu, "Mr/Ms Universe", u Porto Montenegru u Tivtu zvanično je otvoreno sinoć.


Foto: BFSCG

Subotnji dio programa donio je nadmetanje u osam kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji i nastupe petoro naših. Zlatne medalje osvojili su Magdalena Radonjić u "wellness"-u čime je zavrijedila Elite Pro status, Ema Dobrić u "fit model"-u pokazavši raskošan potencijal i Almedin Bahović u "wheelchair"-u za nastavak pozitivnog rezultatskog niza, Milena Šćekić uzela je srebro u "bodyfitness"-u, kao i Đorđe Radonjić u "games classic"-u u kom je trijumfovao pedesetdvogodišnji Aleksandar Lekić s izuzetnom solo prezentacijom i epitetom najstarijeg "Mr Universe"-a u istoriji. Ujedno, Radonjiću je uručeno zlato s Evropskog prvenstva u španskoj Santa Suzani u Barseloni.

Nastavak takmičenja u bodibildingu i fitnesu danas je od 17 h kada nas očekuje bogat program u objema konkurencijama - oko dvadeset kategorija i nastupa crnogorskih predstavnika i nove borbe za Elite Pro kartice. Vrijedi istaći da je Crna Gora u najbrojnijem sastavu do sada.

Podsjetimo, "Mr/Ms Universe" održava se u Porto Montenegru u sali "Auditorijum" (bivšem Domu vojske) u organizaciji Bodibilding i fitnes saveza Crne Gore i Svjetske federacije (IFBB-ja).