10-12-2018

Najsvjetlije novogodišnje sazvježđe regiona

U hotelu "Envoy" u Beogradu, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, uz prisustvo mnogobrojnih predstavnika medija, ali i crnogorske ambasade u Beogradu, Nacionalne turističke organizacije Srbije i prijatelja Budve, održana je konferencija za novinare i prigodan koktel, povodom najave novogodišnjih programa na Trgu i u hotelima visoke kategorije.

Najsvjetlije novogodišnje sazvježđe regiona | Radio Televizija Budva

Foto: Budva.travel

Sve prisutne je u ime TOB-a pozdravio Vukoslav Rucović, pomoćnik direktora, a lijep provod prvog dana slavlja 28. decembra najavio je i Boško Ćirković iz "Beogradskog sindikata". Video pozdrave su poslali i Jurica Pađen iz "Aerodroma", Marija Šerifović i Đule "Van Gogh".

Višednevni program u hotelu "Splendid" je predstavila Maja Vukićević, PR "Montenegro stars company", a u svom originalnom stilu, beogradske medije je pozdravila i Indira "Forza", jedna od zvijezda koja će nastupati u ovom elitnom hotelu.

Video poruku je poslao i Goran Bregović, još jedno sjajno muzičko ime koje će nastupiti u "Splendidu", pored Jelene Rozge i Harisa Džinovića. Da su svi aranžmani u hotelu "Palas" rasprodati potvrdila je Jelena Kaluđerović, PR HG "Budvanska rivijera" i još jednom podsjetila na popularne muzičke zvijezde koje će nastupiti u Petrovcu: Jelenu Tomašević, Marinka Rokvića, Cecu, Sašu Matića, Dženana Lončarevića, Frajle.

Organizovani doček u hotelu "Avala" u Budvi najavila je Jovana Đukanović, a na promociji je predstavljena i specijalna Novogodišnja i Božićna ponuda u prelijepom hotelu "Maestral" u Pržnu. Posebno atraktivna u Beogradu je bila i nagradna igra za predstavnike medija, gdje su nagradne večere u restoranima dali "Splendid" i "Mogren", dvodnevne i trodnevne aranžmane hoteli "Avala" i "Maestral", a petodnevni aranžman i glavnu nagradu srećnom dobitniku iz RTS -a poklonila je Villa Gracia.