18-02-2019

Nakon Laza, asfaltiraće se u Bečićima, prema Jazu i kod Svetog Stefana

Nakon Laza, asfaltiraće se u Bečićima, prema Jazu i kod Svetog Stefana | Radio Televizija Budva

Opština Budva je u saradnji sa Sekretarijatom za investicije i Sekretarijarom za komunalno-stambene poslove nastavila započete aktivnosti u naselju Lazi.

Nakon završenih pripremnih radova kao i stvaranja idealnih vremenskih prilika potrebnih za asfalterske radove, izvođač d.o.o Asfalt-Beton Gradnja će u naredna četiri dana završiti započete radove na sanaciji putne mreže u ovom naselju.

Ranije su završeni radovi na sanaciji putne mreže u dužini od 300m, i to od gornjeg dijela naselja Lazi prema obilaznici.

Ovih dana će biti okončani poslovi na sanaciji dijela Beogradske ulice kao i ulice Vuka Dojčevića u punoj dužini, kao i sedam pristupnih ulica na ulicu Vuka Dojčevića, sve zajedno u dužini od preko dva i po kilometra.

To će, kako je saopšteno iz opštinskog Sekretarijata, biti više od 11.000 m2 tretiranih puteva.

Vrijednost radova koji se izvode u naselju Lazi je oko 200.000 eura.

Takođe, u toku su obimni radovi na sanaciji i modernizaciji puta na potezu Blizikuće - Rađenovići, kod Svetog Stefana, u dužini od dva kilometra.

Očekivanja su da, nakon završetka pripremnih radova na trasi puta, kao i instalacionom opremanju, asfalterski radovi započnu krajem iduće nedelje.

Početkom sledećeg mjeseca krenuće se u sanaciju ulice Omladinskih brigada u Bečićima u punoj dužini, kao i početku pripremnih radova na putu ka Plaži Jaz u dužini od 800m.

Kako je saopšteno, cilj je da se sanacija i modernizacija putne mreže u opštini Budva sprovodi u kontinuitetu, prema zacrtanom planu pozicija, gdje su uključeni svi djelovi opštine.