27-09-2021

Narodna biblioteka Budve na 15. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja

Na 15. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja koji se održava u garažnom dijelu tržnog centra Delta siti od 27. septembra do 4. oktobra JU Narodna biblioteka Budve predstaviće svoja izdanja.

Narodna biblioteka Budve na 15. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja | Radio Televizija Budva

Nova knjiga "Kriza smisla"autora Krsta Vukovića, koju je objavila Narodna biblioteka Budve, biće predstavljena u srijedu 29. septembra u 18 časova. O knjiziće govoriiti mr Nikolina Đurović, zatim novinar i publicista Vanja Kovačević i autor Krsto Vuković.
Knjigu "Demetrios-Grande Dormidor" autora Đorđa Gregovića, biće predstavljena u četvrtak, 30. septembra u 20 časova. O knjizi će govoriti pisac Nikola Nikolić i autor Đorđe Gregović.

Knjiga "Kulturno blago paštrovskih manastira" (mogućnost turističke
valorizacije), autorke mr Lucije Đurašković biće predstavljena u subotu, 2. oktobra u 19 časova. O knjizi će govoriti dr Predrag Zenović, mr Dobrila Vlahović i autorka mr Lucija Đurašković.

Zbirka poezije "Karneval u Amnionu" autorke Stanke Rađenović, koju je objavila JU Narodna biblioteka Budve, biće predstavljena u nedjelju 3. oktobra u 18 časova. O Knjizi će govoriti mr Ksenija Rakočević, Gojko Božović i autorka Stanka Rađenović Stanojević, a program će voditi Nenad Pavićević.