05-03-2018

Narodna biblioteka Budve obilježava Svjetski dan poezije

I ove godine će prigodnim poetskim i recitatorskim programom JU Narodna biblioteka Budve obilježiti Svjetski dan poezije, 21. marta 2018. godine.

Narodna biblioteka Budve obilježava Svjetski dan poezije | Radio Televizija Budva

"Planirano je da pozovemo sve budvanske pjesnike, afirmsane i one neafirmisane da u okviru programa obilježavanja Svjetskog dana poezije pročitaju po jednu svoju pjesmu", saopštili su iz JU Narodne biblioteke Budve.

Iz biblioteke su pozovali sve zainteresovane da se prijave i svoje učešće potvrde na e- adresu bibliotekabd@t-com.me do 15. marta.

"Takođe, planirano je da pozovemo i dobre recitatore koji bi kazivali poeziju pjesnika po izboru, kao i pobjednike prošlogodišnjeg Opštinskog takmičenja recitatora koji su na državnom takmičenju bili zapaženi i osvojili nagrade, to su: Dijana Bećir i Damjan Vujačić učenisi SMŠ Danilo Kiš, kao i Miloš Ćirković, učenik osnovne škole Stefan Mitrov Ljubiša", istakli su iz Narodne biblioteke.

Program obilježavanja Sjetskog dana poezije biće realizovan u prostorijama Narodne biblioteke Budve, 21.marta sa početkom u 18h.

Sve dataljnije informacije mogu se dobiti putem navedene e-adrese, na broj telefona 067 241 419 ili u biblioteci.