14-01-2022

Netfliks će ekranizovati Đokovićevu dramu u Australiji

Dramatična situacija u kojoj se proteklih desetak dana našao Novak Đoković biće ekranizovana u formi dokumentarne serije na Netfliksu, navodi “Sportsmejl”, a prenosi RTS.


Foto: BBC

Filmska ekipa već se nalazi u Australiji i snima najburniji početak teniske sezone proteklih godina, sve zbog drame koja je zadesila Đokovića.

Serija o Novaku biće rađena po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 “Drive to Survive”, čiji će izvršni producent Džejms Gej Risraditi i na dokumentarcu o srpskom teniseru.

“Sportsmejl” saznaje da će ekipa pratiti dešavanja na terenu i oko njega tokom sezone i imaće pristup svlačionicama i drugim prostorijama koje su obično van domašaja kamera.

Producentska kuća “Box to Box”, poznata po pristupu snimanja sportskih dešavanja iza kulisa, serijalom “Drive to Survive” osvježila je i oporavila Formulu 1 i privukla nove obožavaoce.

Podsjećamo, Đoković je prošle sedmice stigao u Melburn, ali mu je tada odbijena viza, nakon čega je pet dana proveo u imigracionom hotelu. U ponedjeljak je federalni sud presudio u korist Novaka, ali se sada čeka konačna odluka australijskog ministra za imigraciju Aleksa Hoka da li će ga deportovati ili će mu dopustiti da igra na Australijan openu.


(Pobjeda)