11-04-2018

Niže cijene parkiranja za građane Budve?

Cijenovnik Parking servisa koji je usvojen početkom juna prošle godine i dalje je na snazi, a u narednom period mogao bi biti zamijenjen novim, kojim bi prije svega bile smanjene cijene parkiranja za građane Budve, kazala je za Radio Budvu, PR Parking servisa Verica Kaljević.

Niže cijene parkiranja za građane Budve? | Radio Televizija Budva

"Svake godine od maja mjeseca na snazi bude ljetnji cjenovnik, sa nešto visočijim cijenama, ali naša očekivanja su da bi i ovaj postojeći ljetnji cjenovnik mogao da bude zamijenjen nekim novim", istakla je Kaljević.

Ona je navela da rade na tome da određene kategorije propusnica koje imaju građani Budve zaštite smanjivanjem cijena, ali da cijene svakako opravdavaju ono što nude, ekskluzivitet parking mjesta tokom ljetnih i zimskih mjeseci.

Iz Parking servisa su poručili da rade i na uvođenju plaćanja parking mjesta sms-om, kao i na zoniranju ulica, te da očekuju da će to biti gotovo do početka sezone.

Nakon sticanja uslova za nesmetano dvosmjerno funkcionisanje u Meditaranskoj ulici, kako je Kaljević kazala, stekli su se uslovi da rampa za zonu Starog grada bude vraćena na staru, dugogodišnju poziciju u Lovćenskoj ulici.



Ona je podsjetila i da je toku izdavanje propusnica za Stari grad za tekuću godinu, te da su svi korisnici ove kategorije, dužni da postojeće propusnice zamijeniti novim, kako bi se u što kraćem roku uredila baza i istovremeno obezbijedilo nesmetano fukcionisanje saobraćaja prema ovoj zoni.