16-08-2014

NLP trening danas i sjutra u Budvi

U Budvi će u Akademiji znanja 16. i 17. avgusta biti održan NLP Starter, prvi modul internacionalno akreditovanog programa NLP Business Practitioner, interaktivne edukacije koja je danas najnaprednija i najsveobuhvatnija metoda za razvoj ličnosti.

NLP trening danas i sjutra u Budvi | Radio Televizija Budva

Ako želite da saznate kako možete unaprijediti poslovne i privatne prilike i odnose sa ljudima koji su vam važni, onda je korisno da naučite NLP metode i zagrebete dublje ispod površine, jer se baš tu kriju odgovori i tehnike koja vas sa lakoćom i sistematski vode do uspjeha.

Dva dana, koliko traje NLP Starter trening, imaćete priliku da naučite mnoge tehnike koje će vam pomoći da nađete pravi put i ostvarite ono što želite. Upravo kroz ovaj trening učite kako da, koristeći se efikasnim NLP alatima, sami napravite najpovoljnije prilike za sebe i to iskoristite u svrhu ostvarenja ciljeva.

Trening će voditi Slavica Skvajr, prvi NLP trener u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta u Srbiji.

Smatra se da NLP predstavlja sljedeću generaciju psihologije. Zovu ga takođe i Paradigma novog učenja, ili Novi jezik psihologije. NLP je moćan proces koji iznalazi načine kako se postižu vrhunski rezultati u širokom rasponu različitih oblasti, zato što obradjuje subjektivno iskustvo i kominikaciju. NLP pomaže da se razvije metod uspješne komunikacije, koji usavršava komunikaciju sa drugima ali i sa samim sobom, kao i da se kreira svoj model ponašanja po modelu izuzetno uspješnih ljudi.

Vještine NLP-a su izuzetno značajne nastavnicima, predavačima, raznim savjetnicima, terapeutima, medicinskim radnicima, socijalnim radnicima, prodavcima, menadžerima i svim ostalima koji na bilo koji način rade sa ljudima. Ono što je svakako velika vrijednost učenja NLP- a je ta, što je NLP zabavan, eksperimentalan i iskustveno provjerljiv.

Međutim, glavna primjena NLP-a je u poslovnoj komunikaciji. Postoje neke profesije u kojima je poznavanje NLP metoda jako bitno. To su uglavnom one koje zahtjevaju intenzivan rad sa ljudima, ali i mnoge individualne profesije. Npr. u prodaji, menadžmentu, poboljšanju vještina prezentovanja, oblasti upravljanja ljudskim resursima, u zdravstvu, sportu, ali i u unapređenju muško-ženskih odnosa.

NLP kao iskustvena metodologija se najbolje uči putem treninga, kroz interaktivne edukacije.

Pošto se radi o vještini, važno je napomenuti da je NLP trening i prolazak kroz lično iskustvo, nezamenjivo u učenju ovih tehnika i sticanju vještine.

Upravo NLP Business Starter u Budvi je prvi i najvažniji korak, koji predstavlja osnovu za sve zainteresovane koji žele bliže da upoznaju ovu modernu metodologiju na jedan izuzetno profesionalan način sa svim njenim prednostima, za koju se smatra da je danas, najnaprednija i najsveobuhvatnija metoda za razvoj ličnosti.

Šta ćete naučiti:
-Kako mogu NLP skills da se primjene za prodaju, marketing, prezentaciju, rešavanje konflikata, pregovaranje, change-management, team-building, leadership i coaching.
-Kako da uspostavite odličnu komunikaciju sa različitim tipovima ljudi.
-Kako da postavite ciljeve i da ih pretvorite u svoju realnost.
-Kako da izbrusite svoju komunikacione veštine i postanete vrhunski komunikator
-Kako da razumjete različite stilove razmišljanja
-Kako koristite snagu i sposobnost vašeg uma i sve resurse koje posjedujete
-Da svjesno koristite nesvjesne komunikacione procese
-Da maksimalno izoštrite i optimalno koristite svoju moć zapažanja