18-09-2014

Novi pripejd 066 brend

Nacionalni trgovački lanac ”Voli” i Crnogorski Telekom predstavili su novi pripejd 066 brend pod nazivom “Volim”.

Novi pripejd 066 brend | Radio Televizija Budva

Novi pripejd paket će dodatno obogatiti ponudu na tržištu telekomunikacija u našoj zemlji, a neke od pogodnosti koje nudi korisnicima su milion besplatnih minuta razgovora i SMS poruka unutar 066 mreže.

"Pažljivo smo osluškivali potrebe i želje našihpotrošača. Analizirali smo tržište, uradili detaljne pripreme i krenuli u realizaciju platforme za novi pripejd 066, i rođen je novi brand “Volim”. U pitanju je proširenje postojeće ponude kako bi potrošačima pružili dodatnu mogućnost izbora, i odgovorili na najbolji način na njihove potrebe", kazala je Olivera Šuškavčević, marketing menadžer kompanije «Voli».

Korisnici pripejd paketa „Volim“ imaju na rasposlaganju milion minuta i sms-ova za komunikaciju unutar 066 mreže, uz uslov dopune računa svakih sedam dana bilo kojim iznosom. Uz to, korisnici kupovinom jedne SIM kartice, dobijaju još jednu karticu besplatno, a korisnik takođe dobija mogućnost kupovine mobilnih telefona po povoljnim uslovima.

Paketi “Volim” biće dostupni na svim prodajnim mjestima trgovačkog lanca ”Voli” u Crnoj Gori, a minimalni iznos dopune je jedan euro.

"Iza projekta „Volim“ je jedinstvena ponuda u kojoj je potrošač u središtu pažnje. Dvije velike kompanije su se udružile da bi svojim korisnicima ponudile veći izbor u kupovini. Uvjerena sam da će «Volim» vrlo brzo postati jedan od omiljenih brendova u Crnoj Gori", rekla je Jelena Radonjić-Đurković, menadžer za odnose s javnošćuCrnogorskog Telekoma.

Trgovački lanac ”Voli” je predstavio i posebnu pogodnost za svoje kupce. Svim korisnicima “Volim” paketa biće ponuđeno članstvo u “Klubu prijatelja”. Članovi Kluba će imati priliku da kupovinom u svim Voli marketima ostvare pravo na besplatnu dopunu “Volim” računa.

Detaljne informacije o “Volim” pripejd paketu se nalaze na www.volim066.me