21-09-2016

NVO Porat Budva - Pizana: U našoj organizaciji ne postoji priča o politici

NVO Porat Budva - Pizana: U našoj organizaciji ne postoji priča o politici | Radio Televizija Budva

"Poštovani, nevladina organizacija PORAT BUDVA - PIZANA sastavljena je od slobodnih gradjana koji su se okupili oko jedne plemenite ideje, koja je od velikog značaja za našu Budvu i za sve njene gradjane.

Mi planiramo i obavljamo naše aktivnosti samostalno i bez ikakvog uticaja sa strane, ma o kome da se radi.

Činjenica je da su neki od nas partijski angažovani, a drugi nisu, ali to ne umanjuje naše zajedništvo i odlučnost da sa borimo i izborimo za ono što su naši ciljevi. Naprotiv, mi time pokazujemo medjusobno poštovanje i solidarnost. U našoj organizaciji ne postoji priča o politici.

Zato nas veoma čudi što ste našli za shodno da prigovarate RTV Budva što je tobože favorizovala jednu izbornu listu - jer su se neki od nas našli na njoj, a istoga dana smo imali akciju čišćenja bazena, što su kolege iz RTV Budva korektno prenijele. Što je tu pogrešno?

Nama je žao što ste zaboravili da slobodni gradjani mogu svoje stavove i interese ispoljavati i braniti na više načina i kroz više organizacija.

Nama ne bi smetalo da ste nam se Vi pridružili u našoj akciji.Bili bi ste vrlo dobrodošli.

Javnost je odavno upoznata sa našim radom i aktivnostima.
Za sve građane koji žele da daju doprinos u ostvarivanju ciljeva naše organizacije,nebitno kojeg su političkog opredjeljenja,vrata su širom otvorena.Svi članovi NVO Porat Budva-Pizana istinski i najiskrenije vole Budvu i ovaj naš Porat, kao sve ovo za sto se zalažu.

Žao nam je što se bavite politikanstvom preko naših ledja, sasvim nekorektno i neprincipijelno. Luka Budva je srce Budve! Sačuvajmo naš Porat", navodi se u reagovanju NVO Porat Budva - Pizana na saopštenje koalicije "Budva mora".