01-04-2023

NVO „Prijatelji životinja” započinju humanitarnu akciju „Od srca za šapice”

Cilj akcije je prikupljanje pomoći za napuštene, iznemogle i bolesne životinje koje obitavaju na ulicama Podgorice."U cilju prikupljanja pomoći za napuštene životinje, pogotovu one iznemogle i bolesne, o kojima naša organizacija brine, prinuđeni smo da nastavimo sa humanitarnom akcijom "Od srca za šapice".

S obzirom na činjenicu da sami nismo u mogućnosti da finansiramo hranu i liječenje za veliki broj napuštenih životinja o kojima brinemo, molimo sve humane ljude i privredne subjekte da nam
pomognu u borbi za njihove živote.

Pomoć možete uplatiti na naš žiro račun: 535-16574-21 (Prva banka Crne Gore) ili nas kontaktirati putem telefona 068/182-482, kako biste donirali hranu. I najmanja pomoć će puno značiti u borbi za napuštene i nemoćne životinje.

Dužnost nam je da se zahvalimo svim humanim ljudima koji su nam u prethodnom periodu pomagali. Takođe, ogromnu zahvalnost dugujemo medijima, bez čije pomoći naš humanitarni rad ne bi imao
zapaženih rezultata.

Unaprijed OD SRCA zahvaljujemo svima koji podrže našu humanitarnu akciju", navedeno je u saopštenju za javnost Dragoje Vlahović, izvršni direktor NVO „Prijatelji životinja Podgorica“.