30-11-2023

NVO „SPORT 24/7” iz Budve uz fudbalski krem bivše Jugoslavije

Direktor NVO "SPORT 24/7" Nikola Vujović na poziv istaknutih sportskih radnika boravi u Ulcinju gdje se ovog vikenda održava susret stotinjak legendarnih igrača bivše Jugoslavije, povodom promocije knjige i filma o čuvenom fudbaleru Ivanu Gudelju.

NVO „SPORT 24/7” iz Budve uz fudbalski krem bivše Jugoslavije | Radio Televizija Budva

Foto: NVO "Sport 24/7"

Na pomenutom događaju boravio impozantan broj sportskih radnika sa prostora bivše Jugoslavije među kojima su bivši fudbaleri Dejan Savićević, Zvonimir Boban, Ljubomir Radanović, Ivan Gudelj, Faruk Hadžibegić, Davor Jozić, Mehmed Baždarević, Ivan Ćurković, Blaž Slišković, Enver Marić.


Foto: NVO "Sport 24/7"

Od legendi jugoslovenskog sporta gosti manifestacije biće i Zoran Slavnić, Svetlana Kitić, Šaban Trstena, Mirko Vičević, Veselin Đuho, Mirko Puzović, Jasmin Mrkonja, Anto Josipović.

Direktor NVO "SPORT 24/7" Nikola Vujović je na ovom skupu osim druženja sa velikanima obavio je inicijalni razgovor kako bi u narednom periodu neke od poznatih fudbalskih legendi ugostio u našem gradu a u načelu je i održavanje seminara na kojem bi svoje učešće imali i EX YU fudbalski veterani - zaključuje se u saopštenju NVO " SPORT 24/7" .