12-06-2023

Odlični rezultati mladih plivača proteklog vikenda u Nikšiću

Na petom međunarodnom plivačkom kupu "Mlade nade 2023.", održanom 10. juna na bazenu Sportskog centra u Nikšiću, u organizaciji PVK "Nikšić", učestvovalo je 13 klubova sa 228 takmičara. PVK “Budva Budvanska rivijera” je nastupila sa 49 plivača i ostvarila odlične rezultate osvojivši ukupno 62 medalje i to 32 zlatne, 19 srebrnih i 11 bronzanih.


Foto: PVK "Budva Budvanska rivijera"

"Oborena su i 4 državna rekorda: Jana Borović u disciplinama 50 kraul i 50 ledjno za djevojčice do 12 godina, Stanislava Petrović u disciplinama 50 kraul i 50 delfin za djevojčice do 10 godina.

Naši plivači Timofej Strelchinin i Andjela Đurašković su proglašeni za najbolje plivače takmičenja. U generalnom plasmanu smo ubjedljivo osvojili prvo mjesto.

Odlični rezultati naših mladih nada proteklog vikenda u Nikšiću! U svim uzrasnim kategorijama smo pokazali da smo na odličnom putu i ono sto je za nas trenere najbitnije da djeca napreduju i da popravljaju svoje licne rekorde!Pred nama je aktivno ljeto i nastavljamo sa jakim radom jer već 24. juna nastupamo na medjunarodnom plivačkom mitingu "Trebišnjica cup" u Trebinju gdje ćemo nastupiti u najjačem sastavu", saopštile su je treneri
Dragica Zeković i Danijela Franeta.