26-03-2019

Omladinski interkulturalni kamp otvoren za nove polaznike

Svi srednjoškolci koji žele da u atmosferi multikulturalnog okruženja uče i rade na poboljšanju vlastitog razumijevanja ljudskih i manjnskih prava, žele da osnaže vlastite kapacitete i vještine koje doprinose procesu razvoja i njegovanju interkulturalizma, ali i da usvoje vještine omladinskog aktivizma, mogu se prijaviti Omladinskom interkulturalnom kampu.

Omladinski interkulturalni kamp otvoren za nove polaznike | Radio Televizija Budva

Omladinski interlulturalni kamp pruža mladima mogućnost da na interaktivan način, kroz intezivan petodnevni trening koji uključuje predavanja, radionice, forum, teatre i projekcije filmova uče o ljudksim pravima, multikulturalizmu kao i interkulturalizmu ali i da usvoje vještine kako bi naučeno mogli dalje primjeniti i putem konkretnih aktivnosti kojima bi ostavrili uticaj na lokalnu sredinu i školu.

Nakon završenog kampa učesnici dobijaju diplomu i stiču pravo na dalje usavršavanje.

Učestvovati mogu svi redovni učenici srednjih škola sa područja Crne Gore.

Prijaviti se možete slanjem prijave ( CV i motivaciono pismo) na e-mail adresu info@cgo-cce.org sa naznakom "Prijava za učešće na interkulturalnom kampu".

Rok za slanje prijava je 31. mart do ponoći.

Omladinski interkulturalni kamp je besplatan program za sve odabrane polaznike što znači da troškove oko putovanja, hrane, smještaja, organizacije nastave i drugih aktivnosti vezanih za program, snosi CGO, kroz projekat Obrazovanjem za multikuturalizam i interkulturalizam koji je podržan od strane Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

Za sve dodatne informacije Omladinski interkulturalni kamp možete kontaktirati na e-mail info@cgo-cce.org ili na broj telefona 020 228 479.