23-03-2021

Omladinski klub Budva: U narednom periodu niz besplatnih edukativnih radionica

Omladinski klub u sklopu Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva u narednom periodu organizuje niz besplatnih edukativnih radionica za mlade ljude širom Crne Gore, koje će se održati putem Zoom platforme.

Omladinski klub Budva: U narednom periodu niz besplatnih edukativnih radionica | Radio Televizija Budva

U srijedu, 24. marta, održaće se online radionica pod nazivom „Fizika za svaki dan“, koju će voditi mladi aktivista za zaštitu životne sredine, Lazar Đuković, kojeg je „Action for Nature (AFN)“ nagradila titulom mladog „Eko Heroja“.

Mladi će imati priliku da se upoznaju sa projektom Teslin transformator, koji se zasniva na principima izuma Nikole Tesle, i na taj način saznaju kako se to fizika primjenjuje svaki dan.

31. marta, održaće se radionica pod nazivom „Ljepote kolaž tehnike“, koju će voditi dizajnerka mode i tekstila, komunikološkinja, Milena Kolinović.

7. aprila, održaće se onlinerazgovor sa psihoterapeutkinjama Tanjom Mitrović i Ivanom Vlahović.

14. aprila, održaće se radionica pod nazivom „Mentalno zdravlje, samopouzdanje i asertivnost“, koju će voditi psiholog i psihoterapeut u edukaciji TA centra, trener asertivne adukacije, Adrijana Pejaković, direktor centra za emocionalni koučing, trener ličnog i profesionalnog razvoja, Tatjana Vojinović, i međunarodni mentor i kouč, edukator i pisac, Ivana Kuzmanović.

Iz Sekretarijata za društvene djelatnosti pozivaju sve mlade ljude da se prijave i da redovno prate Facebook i Instagram profil Omladinskog kluba kako bi dobili detaljnije informacije o radionicama i o samom načinu prijave.