19-12-2015

Ona je zvanično najljepša žena na svijetu

Zvanično najljepša žena na svijetu u 2015. godini je Mireija Lalaguna (23) iz Španije, dok su na finalnoj večeri izbora za Mis svijeta, koja se održala u kineskom gradu Sanja, za prvu i drugu pratilju proglašene mis Rusije i mis Indonezije.

Ona je zvanično najljepša žena na svijetu | Radio Televizija Budva

"Samo zato što sam lijepa spolja, ne znači da ne posjedujem i unutražnju ljepotu“, kazala je ona u govoru prilikom preuzimanja krune od prošlogodišnje pobjednice iz Južne Afrike.

Ona je, kao i djevojke koje su se plasirale u top 5 imala svoj govor i prije proglašenja u kojem je obrazložila zbog čega treba da pobijedi.

"Mislim da ja treba da budem sljedeća mis Svijeta zato što vjerujem u snažne žene. Takođe, mislim da imam nešto u svom srcu zbog čega se uvijek trudim da dam najviše što mogu. Zaista vjerujem i u ljepotu sa svrhom, što je slogan ovog takmičenja i nadam se da ću nastaviti njegovo ispunjavanje", ispričala je ona tada.

Mis Crne Gore Nataša Milosavljević nije uspjela da se plasira među deset najljepših djevojaka na ovom takmičenju, a to je pošlo za rukom predstavnicama Rusije, Filipina, Gvajane, Libana, Španije, Australije, Jamajke, Indonezije, Francuske i Južne Afrike, a njima se pridružila i mis Vijetnama, koja je pobijedila u izboru za najljepšu haljinu.

Za mis Top Model, proglašena je takmičarka iz Španije, za mis Sport djevojka iz Nambije, za najtalentovaniju je proglašena mis Gvajana, dok je zbog humanitarnog angažmana nagrađena mis Indonezije, titulom „Beauty with a Purpose“, prenose vijesti.me.