03-08-2017

OO DPS Budva: Demokrate ništa uradile nijesu, osim što su ukrale svu pobjedu ostalim koalicionim partnerima

Amnezija je opasno stanje, posebno kada uhvati nekoga ko je institucionalno važan, ističu iz OO DPS Budva.

OO DPS Budva: Demokrate ništa uradile nijesu, osim što su ukrale svu pobjedu ostalim koalicionim partnerima | Radio Televizija Budva

Prema njihovim riječima, izgleda da, što se više ukopavaju, Demokrate sve manje "iz svoje rupe" vide šta se oko njih dešava.

"Za sedam mjeseci koliko su na vlasti, Demokrate ništa uradile nijesu, osim što su ukrale svu pobjedu ostalim koalicionim partnerima. Demokrate nijesu odnijele pobjedu ni u Budvi, ni u Kotoru, ni u Hecerg Novom. Demokrate su bacile u drugi plan partije zahvaljujući kojima su na vlasti, a kada se sabere, sve su u ovom trenutku jače od njih, no vode se onom "ko najbučniji, taj najbolji i prvi". Osim pobjeda u tri primorske opštine, lider Demokrata Aleksa Bečić ukrao je i slogan partije (SNP) u kojoj je bio prije nego je osnovao svoju. Na perfidan način, Demokrate "boreći se" za bolju Crnu Goru guraju u zaborav one ljude zahvaljujući kojima su tu. Plan Demokrata je da nakon dvije godine, kada u Budvi vlast budu trebale da predaju DF-u, raspišu izbore ponovo igrajući prljavo i ucjenama jer drugačije ne umiju", ističu iz budvanskog DPS-a.

Kako su naglasili, navedeno potvrđuju i pozivi sugrađanima od strane aktivista Demokrata sa pitanjem "Za koga biste glasali na narednim izborima?".

"Znali smo i govorili da će Demokrate za Budvu značiti propast, no izgleda da oni koje su uvukli u svoje kolo to nijesu znali. Sugrađani su vjerovali da će data obećanja biti ispunjena, a ono prazan balon. Prije nego je Dragan Krapović preuzeo funkciju predsjednika opštine Budva, Demokrate su obećavale da neće zaboraviti ni na jednog sugrađanina, a prvo su zaboravile na svoje koalicione partnere dajući im mrve misleći da će ih time staviti po strani. Zaboravio je Krapović i na smjenu predsjednika Odbora direktora gradskog vodovoda kome je u biografiji više razbojništava nego radnog iskustva, zaboravio i na to da je većini sekretara u Opštini zabranjen rad od strane inspekcije zbog neispunjavanja uslova, zaboravio i da je na ta mjesta trebalo da dovede stručne a ne nepismene, ali partijski podobne. Amnezija je opasno stanje, posebno kada uhvati nekoga ko je institucionalno važan", zaključuju iz OO DPS-a Budva.