21-10-2019

Opštini Budva dodijeljena Zahvalnica na podršci i učešću na sajmu “Najbolje iz Crne Gore”

U organizaciji NVO "Civilni centar CG" od 18. do 20. oktobra u Delta City-u u Podgorici, održana je manifestacija "Najbolje iz Crne Gore".

Opštini Budva dodijeljena Zahvalnica na podršci i učešću na sajmu “Najbolje iz Crne Gore” | Radio Televizija Budva

Sekretarijat za privredu Opštine Budva podržao je zainteresovane poljoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Budva, pod sloganom "Najbolje iz Budve" koji su prezentovali autentične proizvode sa ovih prostora kao što su vina, maslinovo ulje, proizvodi od meda, ljekovito bilje, kozmetičke preparate od domaće sirovine, rukotvorine i druge domaće proizvode, sve tipično za budvansko područje, saopšteno je iz lokalne samouprave.



"Manifestaciji su prisustvovale v.d. sekretarka Sekretarijata za privredu Slavica Maslovar i savjetnica u Sektoru za poljoprivredu i mr Marija Kaluđerović koje su tom prilikom, u ime Opštine Budva, primile Zahvalnicu za podršku i učešće na sajmu", navode u saopštenju.



Kako dodaju, Sekretarijat za privredu Opštine Budva planira i u narednom periodu da aktivno uzme učešća na manifestacijama kojima se podstiče promocija, unapređenje i plasiranje poljoprivrednih proizvoda sa teritorije opštine Budva.