08-01-2021

OŠ Mirko Srzentić "Za odličan 5"

I ove godine, nastavnici i učenici Osnovne škole “Mirko Srzentić” iz Petrovca pokazali su da su “Za odličan 5”. Nastavnica matematike Milica Raičević, učenica VIII razreda Anastasija Srzentić, i Milica Srzentić učenica I razreda SMŠ “Danilo Kiš”, nagrađene su iz Fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete za aktivnosti i uspjeh postignut u školskoj 2019/2020. godini.

OŠ Mirko Srzentić

Njihove aktivnosti u školi, na lokalnom i državnom nivou donijele su priznanje ali ipak najveće je ono priznanje koje svojim radom I zalaganjem svakodnevno dobijaju u školi, među kolegama I vršnjacima.


Nastavnica matematike u OŠ "Mirko Srzentić" Milica Raičević

Nastavnici i učenici ove škole već treću godinu za redom dobijaju nagrade iz Fonda za kvalitet i talente što ih posebno čini ponosnim ali i obavezuje da opravdaju činjenicu da su se našli u timu najboljih nastavnika i učenika u Crnoj Gori.


Učenica VIII razreda OŠ "Mirko Srzetnić" Anastasija Srzentić

Nagrada se dodjeljuje iz Fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete, rekla je nastavnica Raičević za Radio Budvu u razgovoru sa Jasnom Bezarević i naglasila da već tri godine za redom ovakve nagrade stižu u petrovačku školu.


Milica Srzentić učenica I razreda SMŠ “Danilo Kiš

Opširnije u Budvanskoj hronici na talasima Radio Budve danas od 17.30h.


D.B.