13-11-2022

Otkazana Budva island mini trail trka na ostrvu Sveti Nikola

"Zbog jako nepogodnih vremenskih prilika i situacije na moru, mimo naše volje smo bili prinuđeni da odložimo današnji sportski događaj na ostrvu Sveti Nikola", saopštili su iz organizacije.


Foto: TOB

"Zbog jako nepogodnih vremenskih prilika i situacije na moru, mimo naše volje smo bili prinuđeni da odložimo današnji sportski događaj na ostrvu Sveti Nikola.

Kao organizatori smo apsolutni prioritet stavili sigurnost i bezbijednost naših učesnika koji je definitivno bio ugrožen usled velikog vjetra i kiše.

Obzirom da smo poprilično odlučni u namjeri da valorizujemo sport i prirodu u našem okruženju a sa druge strane vodimo računa o svakom našem članu i učesniku, pomjerićemo ovaj događaj za neki od sledećih vikenda, kada vrijeme bude dozvoljavalo.

Koristimo priliku da još jednom zahvalimo svima koji su izdvojili vrijeme i došli, koji su nas takođe podržali u našoj odluci koja nije bila laka za donošenje (obzirom da smo lično dva puta izlazili malom barkom na more i nismo mogli da stignemo do ostrva)", navedeno je u saopštenju za javnost.

Triatlon klub „Budva” sa podrškom Turističke organizacije Budva i Humanitarian swimming marathon „OPEN WATER” bila je zakazana za danas na ostrvu Sveti Nikola sa početkom u 11h.