08-10-2014

Otvoren 17. Sajam automobila

Na Jadranskim sajmu, od 8. do 12. oktobra, održava se 17-ti Sajam automobila, jedna od najatraktivnijih i najposjećenijih sajamskih manifestacija.

Otvoren 17. Sajam automobila | Radio Televizija Budva

Nakon pozdravnog govora direktora Jadranskog sajma dr Rajka Bujkovića, sajam je svečano otvorio prof.dr. Radenko Purić, direktor „Lovćen osiguranja“ - ovogodišnjeg sponzora Sajma automobila.

Direktor Bujković iskazao je zadovoljstvo kvalitetom ponude koju čini čak 60 svjetskih brendova, kao i željom izlagača da se na ovaj način probliže kupcu, te njihovom hrabrošću da, u međusobnoj konkurenciji, na relativno malom prostoru, predstave svoj asortiman i ostvare željene rezultate.

Kao posebu pikanteriju ovogodišnjeg sajma istakao je premijernu prezentaciju 12 novih modela, od kojih se dva modela, Nissan i Mercedes, istiovremeno predstavljaju na sajmu u Budvi i Parizu.

„Jadranski sajam je i ovaj put domaćin najveće smotre svjetske automobilske industrije koja se organizuje u Crnoj Gori, čime se visoko pozicionira na mapi regionalnih smotri automobilizma“ – kazao je na svečanom otvaranju direktor „Lovćen osiguranja“ prof.dr Radenko Purić, i dodao da ga, kao predstavnika branše osiguranja, posebno čini zadovoljnim velika raznovrsnost i kvalitet ponude – ne samo izlagača, već i lizing kompanija i osiguravajućih kuća.

„Na ovaj način kupcima je omogućeno da vozila nabave pod najkpovoljnijim uslovima i uz sajamske popuste“ - naglasio je Purić.

Tokom Sajma automobila, u okviru programa manifestacije, biće dodijeljene novinarske nagrade za najbolje izložene modele u više kategorija.

Za posjetioce sajma organizovana je nagradna igra, putem koje će birati svoje favorite, a neće izostati ni edukativni sadržaji na adekvatne teme, kao što je „Bezbjednost u saobraćaju“.

Za najbolji izlagački nastup, Jadranski sajam dodijeliće tradicionalnu nagradu „Expo trophy“, što je dodatna motivacija izlagačima da što ljepše urede svoj izložbeni prostor.