25-03-2016

Otvorene prijave za Spark.me startap takmičenje

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, otvorio je prijave za Spark.me Startup takmičenje. Pobjednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika” u San Francisku.

Otvorene prijave za Spark.me startap takmičenje | Radio Televizija Budva

Spark.me Startup takmičenje, navode organizatori, teži da okupi timove iz cijelog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta.

Učešće u Spark.me Startup takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su nastali nakon 20. septembra 2014. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara.

Rok za prijavu je 4. maj, a spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen na zvaničnom sajtu konferencije, www.spark.me, 11. maja ove godine.

Najbolje ocjenjeni Startup će dobiti dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smjestaj za tri dana za dvije osobe i priliku da od 12. do 14. septembra u San Francisku ostvare svoj san i predstave svoju ideju investitorima iz cijelog svijeta.

“Spark.me konferencija je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da osmisle i započnu nove poslovne poduhvate”, ističu oni, prenosi CdM.

Učesnici konferencije imaće priliku da uče od najzvučnijih imena startap svijeta, kao što su Džon Bredford- jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi, suosnivač F6S i Tech.eu, i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu, Marvin Liao- partner u jednom od najpoznatijih startap akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline i Dejv Hejns- član investicionog tima Seedcampa, fonda sa sjedištem u Londonu specijalizovanog za prvu rundu investiranja u startapove.

Puna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250 eura, ali je u toku promotivna ponuda koja traje do 11. aprila, i koja zainteresovanima omogućava da svoju kartu nabave po cijeni od 150 eura, odnosno 70 eura ukoliko se radi o studentima.

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena.