11-04-2019

Parking servis počeo sa naplatom parkinga ispred sportskog centra

Na parkingu Mediteranskog sportskog centra od nedavno je postavljena rampa i otvoren je parking sa 60 parking mjesta. Očekuje se da će parking raditi istim intezitetom kao i do sada, a svjedoci smo da je parking na ovoj lokaciji uvijek pun.

Parking servis počeo sa naplatom parkinga ispred sportskog centra | Radio Televizija Budva

Cijene na pomenutom parkiralištu na dnvnom nivou biće 50 centi, dok će za noćno parkiranje naši sugrađani izdvajati 70 centi po započetom satu.

"Ono što je najbitnije jeste da se mislilo i na vlasnike lokala u Mediteranskom sportskom cenrtu, pa su za njih omugućene mjesečne propusnice koje će koštati 10 eura.

Jedna novina koja će obradovati sve naše korisnike i sugađane jeste da će se na zahtjev i inicijativu predsjednika Opštine Budva Marka Craevića, korisnicima ovog parkirališta omogućiti uslovi za sat vremena besplatnog parkinga na ovoj lokaciji", kazala je PR Parking servisa Verica Kaljević.

Očekuje se da će zadovoljstvo građana biti ogromno i da im se ovom poštedom izašlo u susret.

"Pozivamo sve naše suugrađane i korisnike, da koriste i parkirališta na kojima neće biti omugućen besplatni sat parkiranja, kako se ne bi stvarala gužva koja je svakim danom sve veća kako nam se bliži turistička sezona", istakla je Kaljević.

Parking servis raspolaže sa 2.000 parking mjesta, što Budvi nije dovoljno, ali iz godine u godinu širiće se parking ponuda grada.

"Opština Budva i njeno rukovodstvo zainteresovani su za pružanje podrške kada je u pitanju obezbjeđenje kvalitetne usluge parkiranja na nivou opštine. Opština se postarala da se za ovu godinu i parkiralište Jaz koje do sada nije bilo na mapi naših parkirališta povjeri nama. To nas raduje, jer je ova lokacija itekako interesantna tokom ljetnjih mjeseci i mislimo da će itekako značajno uticati na cjelokupno poslovanje Parking servisa" zaključila je Kaljević.