22-01-2020

Pavićević: Lažna je vijest o razlozima Čučkine ostavke u Crnogorskoj

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević negirao je navode da je bivši funkcioner Crnogorske Miodrag Čučka napustio partiju zbog ličnog neslaganja sa politikom predsjednika stranke.


“Miodrag Čučka je ostavku podnio još u decembru, na sjednici Predsjedništva stranke i to iz ličnih razloga. To je tako objavljeno i na sajtu stranke. Ova lažna vijest je konstrukcija novinara i pojedinih izvora iz stranke. Sramota je da se ime Miodraga Čučke koristi za neke obračune u kojima on ne želi da učestvuje”, izjavio je Pavićević.

On je rekao da je ponosan što je imao priliku da sarađuje sa Miodragom Čučkom i da zajedno zagovaraju ideje Crnogorske jer su te ideje budućnost Crne Gore.

“Ponosan sam i na demokratičnost i pluralnost koja se sve vrijeme njeguje u Crnogorskoj. Ponosan sam i na ostvarenja koja smo u poslednje dvije godine postigli. Mnogi bi u svom djelovanju mogli da se ugledaju na ovaj model. A Miodragu Čučki sam zahvalan i za njegov politički doprinos i za prijateljstvo koje imamo”, izjavio je Pavićević.

Izvor: CDM