11-12-2020

Pejaković traži maksimalan fokus pred Kataro

Nakon statrne pobjede nad prvakom Crne Gore Jadranom, vaterpoliste Budve danas očekuje meč drugog kola domaćeg prvenstva sa kotorskim Katarom. Iako će izabranici Draga Pejakovića na papiru imati lakši posao, trener kaže da Budva ovom duelu mora pristupiti sa maksimalnim fokusom.


Foto: wpolo.me

"Napravili smo veliko iznenađenje i poslije dužeg niza godina prva smo ekipa koja je savladala Jadran. Međutim ja sam nakon te utakmice rekao da moramo biti svjesni našeg kvaliteta. Ne smije nikako da nas pokoleba ta pobjeda. Ekipa Katara i mi smo na približno istom nivou i ozbiljno moramo ući u taj meč. Kataro se pojačao sa dva iskusna igrača, za razliku od nas koji smo u odnosu na prethodnu godinu mnogo oslabljeni", izjavio je Pejaković za naš portal.

Strateg Budve rekao je da se više pribojava ovakvih duela kada, kako je istakao, treba dokazati da ste bolji od protivnika.

"Čini mi se da je nekako lakše igrati utakmice u kojima je neko drugi favorit. Nama večeras sigurno neće biti lako, moramo biti maksimalno mobilni kako bi došli do bodova", kazao je on.

Utakmica je na programu danas od 17h na bazenu "Dragan Trifunović" na Slovenskoj plaži. Budući da oba kotorska tima domaće utakmice igraju u Budvi, Kataro će biti formalni domaćin ovog susreta.


M.S.