10-03-2022

Peruničić: Nema opuštanja, svakoj utakmici pristupamo ozbiljno i motivisano

Rukometaši Budvanske rivijere u 14. kolu SBbet Prve muške lige gostovaće ekipi Danilovgrada. Duel je na programu u nedjelju od 17 sati i 30 minuta.


Foto: RK Budvanska rivijera

Očekivanja pred ovaj meč saopštio je Đorđo Peruničić, jedan od istaknutijih rukometaša, ne samo Budvanske rivijere već i crnogorskog rukometa

"Drugi dio sezone počeli smo tačno tamo gdje smo stali. Samo pobjede su naš imperativ, a ako se sve kockice do kraja slože možemo pričati o tituli. Svaka utakmica je podjednako važna i nijednu ne trebamo smatrati unaprijed dobijenom. Sledeće kolo gostujemo ekipi Danilovgrada koja se bori za opstanak. Trudićemo se kao i uvijek i dati sve od sebe da ne bude iznenađenja. Svi smo zdravi, trener može da računa na sve igrače i nadam se da će do kraja sezone ostati tako. Iako svi potajno priželjkujemo pehar namjenjen prvaku Crne Gore još je rano o tome pričati. Naslovi na portalima nas već proglasavaju osvajačima titule ali po mom mišljenju prerano je o tome i pričati. Ne smije nas zavarati poraz aktuelnog sampiona u Pljevljima jer se svakome može desiti loš dan pa tako i nama. Lovćen je ekipa koja se nikad ne predaje i ne vidim razlog da ovaj put okače bjelu zastavicu. Prvenstvo još traje i do poslednjeg kola svaka ekipa ima pravo da se nada da može do senzacije", kazao je Peruničić, prenosi klupska PR služba.

Novu rundu u subotu od 14 sati i 30 minuta otvaraju Sutjeska i Mornar, a dueli Lovćena i Budućnosti i Brskova i Rudara na programu su od 18 časova.

Meč Jedinstvo-Partizan počeće istog dana u 20 sati.

Pored susreta Danilovgrada i Budvanske rivijere, u nedjelju je na rasporedu i utakmica Komova i Berana.

Nakon 13 odigranih kola Budvani su vodeća ekipa crnogorskog šampionata i od starta sezone bilježe samo pobjede, uz maksimalnih 26 bodova.

Drugi je Lovćen sa skorom 11-2 i 22 osvojena boda. Partizanu pripada treće, a Budućnosti četvrto mjesto.

Naredni rival Budvanske rivijere, ekipa Danilovgrada ove sezone osvojila je svega dva boda i nalazi se na začelju tabele sa Sutjeskom.



M.S.