02-11-2023

Počela rezervacija ulaznica za međufestivalski pozorišni program u organizaciji Grad teatara

Rezervacije ulaznica za međufestivalski pozorišni program u organizaciji „Grad teatara“ Budva, počele su juče, obavještavaju iz ove javne ustanove.


Foto: Grad teatar Budva

Cijena ulaznice za međufestivalske programe 10 evra, uz obezbijeđene popuste od 20% za Budvansku, odnosno 50% za Senior karticu. Rezervacije je moguće izvršiti putem brojeva telefona +382 33 402 935 i +382 68 875 155 od 9 do 14 časova.

Iz Grad teatra podsjećaju da će već 18. novembra, u susret Danu opštine Budva, ugostiti pozorišni projekat Nikole Đurička, ovoga puta pod nazivom „Showbiz“. Jedan od najboljih i najomiljenijih glumaca ovih prostora, sa potvrđenom internacionalnom karijerom, pred budvanskom publikom će izvesti svoj novi stand-up, kojim sumira lična iskustva dugogodišnjeg glumačkog pregalaštva. Predstava će biti održana u amfiteatru JUSMŠ „Danilo Kiš“. Napominjemo da je za ovu predstavu ulaz za učenike i studente besplatan.

Tokom novembra i decembra, JU „Grad teatar“ će organizovati i niz gostovanja autorskih projekata i malih pozorišnih formi renomiranih glumaca i pozorišnih kuća zemlje i regiona u sali „Crvene komune“ u Petrovcu. U planu su izvođenja sledećih projekata:

• „Bravo za klovna“ Minje Peković u produkciji Narodnog pozorišta Subotice 24. novembra 2023. godine;
• „Svaka divna stvar“ Ninoslava Đorđevića u produkciji NP Sombor 28. novembra;
• „Final act“ Lucije Barišić u saradnji sa Zagrebačkim kazalištem mladih 2. decembra;
• monodrama „Neodustajanje“ Marije Medenice u produkciji Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada 5. decembra;
• duodrama „Pluća“ Maje Stojanović i Stevana Vukovića u produkciji Nikšićkog pozorišta 9. decembra i
• „Kaučing“ Dušanke Stojanović Glid 11. decembra.Svi programi počinju u 20 časova.