18-06-2014

Počela „road show“ kampanja u regionu

Road show kampanja, koju Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, uobičajeno realizuje u regionu, a koja podrazumijeva promociju turističke ponude u direktnom kontaktu sa potencijalnim turistima, počela je juče, 17. juna promocijom u Novom Sadu.

Počela „road show“ kampanja u regionu | Radio Televizija Budva

Posjetioci tržnog centra „Big“ u Novom Sadu imali su priliku da od predstavnika Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, lokalnih turističkih organizacija Budve, Tivta i Bara, dobiju informacije o turističkoj ponudi za ovu ljetnju turističku sezonu.

Građani Novog Sada najviše su se interesovali za cijene privatnog smještaja, apartmana i cijene smještaja u malim hotelima, kao i za planirana zabavna i kulturna dešavanja u Crnoj Gori ovog ljeta.

Predstavnici Nacionalne i lokalnih turističkih organizacija su aktuelnu turističku ponudu promovisali i kroz niz intervjua koje su dali za novosadske medije (TV Novosadska, Turistička prizma, Novi magazin i dr.) Putem nagradne igre gledaocima TV Novosadska, turističke organizacije Tivta i Budve dodijelile su besplatna sedmodnevna ljetovanja za dvije osobe u tim gradovima.

U okviru „road show“ kampanje, narednih dana biće održani i promotivni događaji u Beogradu, Prištini, Kragujevcu i Nišu.