13-04-2018

Počinju prijave za dodjelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje održivih projekata u turizmu

Privredna komora Crne Gore u okviru projekta „Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori“, objavljuje treći Javni poziv za pružanje finansijske podrške inovativnim investicionim projektima u sektoru turizma, u ukupnom iznosu od 260.000 eura.

Počinju prijave za dodjelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje održivih projekata u turizmu | Radio Televizija Budva

Sufinansiranje jednog projekta može iznostiti do 25% njegove ukupne vrijednosti, pri čemu maksimalan iznos finansijske podrške po jednom projektu iznosi 150.000 eura.

Tim povodom u ponedjeljak 16. aprila, u prostorijama Eko zgrade UN u Podgorici, sa početkom u 10.00 sati, održaće se Info dan kada će svi zainteresovani moći detaljnije da se informišu o uslovima i načinu dodjele bespovratnih sredstava. Pozivamo medije da isprate događaj.

Više informacija o načinu podrške možete pročitati na internet stranicama Privredne komore Crne Gore(www.privrednakomora.me),UNDP (www.me.undp.org) i projekta (www.lowcarbonmne.me).

Projekat „Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori“ u partnerstvu realizuju Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, a finansira Globalni fond za životnu sredinu.

Za dodatne informacije možete se obratite:
Ani Pajević Tošić, koordinatorki projekta Razvoj niskokarbonskog turizma
Mob: 020 447 415; e-mail: [email protected]