02-06-2016

Pogledajte Viber stikere Full Feel Budva!

Pobjednice Viber stiker dizajn takmičenja na temu "Full Feel Budva" su mlade umjetnice iz Budve: Jelena Lazović i Andrijana Mitrović iz Creative Lab Studio Design-a!

Pogledajte Viber stikere Full Feel Budva! | Radio Televizija Budva

Na repertoaru viber stikera odnedavno se našla kolekcija od 22 originalne „naljepnice“ sa porukama koje će naročito obogatiti komunikaciju konzumenata ove globalne aplikacije koji uživaju u čarima budvanske rivijere.

Riječ je o dizajnerskom poduhvatu Budvanki Jelene Lazović i Andrijane Mitrović iz Creative Lab Studio Design-a koje čija kolekcija stikera je proglašena najboljim u okviru takmičenja za dizajn stikera na temu "Full.Feel. Budva" koji je organizovala Turistička organizacija Budve.

“Naši stikeri su inspirisani ljetom u Budvi i dizajnirani su tako da budu prilagođeni su svim uzrastima, prepoznatljivi, autentični, zabavni, veoma komunikativni i laki za korišćenje”, kaže za MONDO Jelena Lazović.

Njena koleginica Andrijana Mitrović objasnila je da Creative Lab dizajnira, osmišljava i uređuje enterijere, ali se takođe bavi i grafičkim dizajnom, oslikavanjem i dizajniranjem namještaja.

“Viber sticker konkurs je bio otvorenog tipa, mogli su da učestvuju svi dizajneri i umjetnici iz regiona. Mi nismo propustili šansu i naravno srećne smo što se završilo ovako uspješno”, kaže Andrijana.

Da je pobjednička kolekcija stikera Jelene Lazović i Andrijane Mitrović upotrebljiva za svih 365 dana godišnje i a nije limitirana samo "budvanskim koordinatama", možete se uvjeriti u foto galeriji: