21-06-2019

Pojačane lokalne autobuske linije za primorje, uskoro otvaranje novih međunarodnih

Šalteri na autobuskoj stanici u Budvi rade 24h, tokom kojih vrše prodaju i ovjeru povratnih karata za sve međunarodne pravce.

Pojačane lokalne autobuske linije za primorje, uskoro otvaranje novih međunarodnih | Radio Televizija Budva

Osim uobičajenog reda vožnje, otvorene su seznoske linije i pojačani do sada već postojeći putni pravci za Ulcinj, Bar, Kotor, Tivat, Podgoricu i Herceg Novi.

Sa Autobuske stanice u Budvi svakoga dana za Dubrovnik možete putovati sa nekom od pet voznih linija, dok dvije linije saobraćaju svakoga dana za Split, a jedna za Zagreb i Makarsku.

Za Tiranu i Skadar, aktivna su tri polasaka dnevno, dok se za Drač polazi jednom dnevno, a za Makedoniju možete putovati svakoga dana redovnom linijom za Ohrid preko Skoplja i Kumanova.

Od lokalnih linija novitet autobuske stanice je novootvorena linija za Žabljak, koja saobraća jednom dnevno.

Pored ustaljenih i redovnih linija za Srbiju (Kragujevac, Kraljevo, Beograd, Novi Sad, Subotica, Kruševac, Prokuplje, Niš) otvorene su i linije za Knjaževac, Smederevo, Bajinu Baštu i Sremsku Mitrovicu..

Takođe redovno saobraćaju tri sezonske linije za Trebinje i Mostar, kao i tri redovne linije za Sarajevo od kojih jutarnja saobraća preko Herceg Novog i trajekta.

Za Bjeljinu i Banja Luku možete putovati svake večeri u jednom od dva redovna termina, kao i za Modrič preko Brčkog.

Sa autobuske stanice u Budvi za Njemačku možete putovati dva puta sedmično i to srijedom i subotom.

Broj autobuske stanice Merkur je 456-000 kupovinu i ovjeru karata možete izvršiti svakog dana, na šalterima koji rade neprekidno svih 24h.

Uskoro se očekuje otvaranje novih međunarodnih linija.

Ukoliko danas putujete, želimo vam srećan put!