07-05-2019

Policija u Budvi u kratkom roku rasvijetlila razbojništvo

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliterta, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode tri lica, od kojih su dva maloljetna.

Policija u Budvi u kratkom roku rasvijetlila razbojništvo | Radio Televizija Budva

Naime, policijski službenici CB Budva su u kratkom roku identifikovali i lišili slobode tri lica osumnjičena da su počinila krivično djelo razbojništvo na štetu D.K. iz Moskve.

Lišeni su slobode E.Dž. (15) državljanin Sjeverne Republike Makedonije, nastanjen u Baru i S.B. (16) iz Republike Srbije, nastanjen u Baru i privedeni državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo, dok je treći osumnjičeni S.K. (18) iz Podgorice lišen slobode i priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru zbog sumnje da je počinio ovo djelo.

Oni su, sumnja se, ovo krivično djelo počinili na način što su, 02. maja 2019. godine oko 03,30 časova, ispred jedne diskoteke u Budvi, fizički napali D.K. kojom prilikom su mu zadali više udaraca u predjelu glave i tijela i oborili ga na betonsku podlogu i nakon toga su mu, sumnja se, otrgli zlatan lanac sa vrata i otuđili mobilni telefon.