21-03-2020

Poslušajte kako su Nora Džons i njen muž obradili pjesmu "Patience"

Nora Džons i Pit Rem izveli su i na Twitter servisu objavili obradu pjesme "Patience" grupe "Guns N 'Roses" u cilju prikupljanja donacija organizacijama koje, usljed prijetnje koronavirusa, pomažu najugroženijima.

Poslušajte kako su Nora Džons i njen muž obradili pjesmu

Foto: jazziz.com

"Poslušala sam pjesmu i osjetila se dobro. Oduvijek sam željela da je obradim, pa sam pokušala", kazala je Nora Džons o numeri "Patience", klasiku popularnih "Gansa" koji dobro rezonuje sadašni trenutak obaveznog poštovanja socijalne distance.

Njihova verzija originalno je objavljena na Twitter-u, a dostupna je i na YouTube kanalu.



Izvor: yt/norahjones

"Nadam se da ste dobro u ovim čudnim vremenima. Ako ste u prilici da pomognete, postoji pregršt organizacija koje prosljeđuju hranu i zalihe ugroženima. "Feeding America" i "Musi Cares" su neke od njih. I molim Vas, ostanite kod kuće. Na taj način, pokažite društvenu odgovornost prema medicinskim radnicima", istakla je ona.

Nora Džons nedavno je objavila da radi na novom albumu "Pick Me Up Off the Floor", čiji je izlazak planiran za 8. maj. Ploča će sadržati par zajedničkih pjesama sa Džefom Tvidijem iz grupe "Wilco", uključujući i prvi sing "I'm alive". Album predstavlja njenu drugu saradnju sa Tvidijem, koji se pojavljuje kao autor dvije numere na prethodnom izdanju "Begin Again" iz 2019. godine.

"Nora i ja smo dugo prijatelji i ona spada u grupu najmanje napornih muzičara sa kojima sam sarađivao", istakao je Tvidi za ugledni muzički časopis "Rolling Stone".

Džonsova i Mejvis Stejpls trebali su realizovati zajedničku turneju čiji je početak bio zakazan za 10. maj, ali zbog pandemije koronavirusa sudbina te zamisli još nije poznata.

Izvor: Rolling Stone