03-06-2023

Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori danas su povoljni vremenski uslovi za saobraćaj, saopšteno je iz Auto moto saveza koji je savjetovao opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.


Foto: Pixabay

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije će saobraćaj biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, kao i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Zbog obnavljanja središne horizontalne linije na magistralnom putu M-6 dionica Šavnik-Kruševica, lokalitet Meka Dola,doći će do obustave saobraćaja za teretna vozila(šlepere), vozila sa prikolicom, autobuse i kamione od devet do 11 sati.

Na regionalnom putu R-13, na dionici Bioče-Mateševo, od Nožica do Lopata, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će zbog radova biti obustavljen od deset do 14 sati.

Saobraćaj na dionici regionalnog puta R-20 Tušina – Šavnik zbog radova će biti obustavljen od devet do 12 sati, i od 13 do 16 sati.

Sabraćaj na na magistralnom putu M-1 Petrovac-Bar-Ulcinj na dionicima Krtolska raskrsnica-Petrovac i Lepetani-Krtolska raskrsnica zbog asfalitranja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine –Dračenovac u mjestu Rožaje promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na magistralnom putu Virpazar – Podgorica, na kružnom toku Zabjelo promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide saobraćaja ne duže od 30 minuta – od 22 sata do četiri sata ujutru.

Saobraćaj na magistralnom putu Jasenovo polje – Šavnik zbog radova na putu promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8 Lipci-Grahovo–Vilusi i Debeli Brijeg–Kotor saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati zbog asfaltiranja.

Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u Budvi od Prijevora do Lastve Grbaljske i potpuna obustava saobraćaja od deset do 14 sati.

(Mina)