03-03-2020

Prašović siguran: Daću sve od sebe u ringu

Na promociji tradicionalnog turnira "Splendid Grand Prix Budva 2020", koja je upriličena juče u hotelu "Splendid" u Bečićima, organizatori su najavili spektakularne borbe u boksu i kik boksu. U glavnoj borbi, rukavice će ukrstiti naš borac Dilan Prašović i Edin Puhalo iz BIH.

Prašović siguran: Daću sve od sebe u ringu | Radio Televizija Budva

Foto: Facebook

Kako prenosi Televizija Budva, u svom obraćanju i jedan i drugi borac iskazali su samouvjerenost kada je u pitanju ishod meča očekujući da on neće trajati svih predviđenih 12 rundi. Male čarke na sučeljavanju nagovijestile su da će u ringu biti žestoka borba za mjesto prvog izazivača za svjetsku titulu.

"Daću sve od sebe u ringu. Ako nisam spreman da pobijedim Puhala nisam ni za boks ni za ništa drugo" , izjavio je Prašović.

"To će biti samo još jedan meč u nizu, još jedna pobjeda, još jedan nokaut" , kazao je, u najavi meča, Puhalo.

Pobjednik ovog duela će biti prvi izazivač za svjetsku WBO titulu, a ko će mu biti protivnik znaće se 28. marta kada će se u Čikagu boriti Lorens Okoli iz Engleske i Poljak Krištof Glovacki.

Na promociji se predstavio i srpski bokser Veljko Ražnatović koji će u svom devetom meču nastupiti u glavnoj uvodnoj borbi turnira, dok će u uvodnom dijelu programa nastupiti i četvorica najboljih kik boksera sa Balkana u kategoriji do 81 kilograma, među kojima je i naš Dejvid Kajević.

"Posljednji put kada sam bio ovdje imao sam prelijep doček publike i smatram da ovo meni uopšte nije drugačije nego kad boksujem u Srbiji i smatram da branim boje takođe i ove zemlje. Kog god protivnika mi Keti boks promoušn bude dodijelio, potrudiću se da ga što prije izbacim iz ringa” , istakao je Veljko Ražnatović.

Keti boks promoušn i promoter Redžo Dedeić preuzeli su finansiranje glavnog meča, dok će tehničku organizaciju i uvodne borbe pomoći Opština Budva, Turistička organizacija Budve, Montenegro stars hotel grupi Milenium Tim. Vrijednost cijelog projekta je 100.000 eura. Direktan prenos će biti realizovan od strane Arene sport, dok je za područje Crne Gore signal ustupljen Televiziji Vijesti.

Podsjetimo, meč je zakazan za 27. mart u hotelu "Splendid".