17-12-2021

Prava Budva: Bezrezervna podrška lideru naše partije Marku Milačiću

Budvanski ogranak Prave Crne Gore daje apsolutnu i bezrezervnu podršku lideru te partije Marku Milačiću. Kako su kazali u saopštenju, Milačić je jedan od rijetkih poslanika aktuelne većine koji nikada nije poklekao i, zarad jeftinih političkih interesa, sklapao dogovore za izdaju izborne volje građana.


Foto: Prava Budva

Saopštenje prenosimo integralno:

Prava Crna Gora i Prava Budva neće izdati nikoga. Ostajemo vijerni svojim idealima i obećanjima datim građanima Crne Gore.

U svim pregovorima, u kojima je Prava Budva učestvovala od svog osnivanja, vodili smo se isključivo interesima građana i tako će ostati i ubuduće.

Na bilo kakve ugovore i dogovore pristajemo isključivo sa onima koji su spremni da čuvaju volju koju su građani Crne Gore iskazali na parlamentarnim izborima 30. avgusta prošle godine. U tom smislu, još jednom iskazujemo puno podršku Vladi premijera Zdravka Krivokapića da nastavi sa reformama neophodnim za ubrzanje evropskog puta Crne Gore i ekonomskog oporavka države.

Memorandum koji su, krijući od kolega iz parlamentarne većine, sa manjinskim partijama sklopili lideri Građanskog pokreta Ura, Socijalističke narodne partije i Civisa, vidimo kao još jedan pokušaj rušenja izborne volje građana i koaliranja sa onima kojima su građani jasno rekli da ih više ne žele.

Prava Crna Gora i Prava Budva u takvim dogovorima nikada neće učestvovati i učiniće sve da do njihove realizacije nikada ne dođe.