08-08-2020

Prava Budva: Doktor Mugoša još jednom grubo zloupotrijebio službeni položaj svojim vizionarskim kapacitetima

Osvrćući se na jučerašnje, kako su ocijenili, komično izlaganje direktora Instituta za javno zdravlje Bobana Mugoše, iz Prave Crne Gore Budva upoznali su javnost sa, prema njihovim riječima, još jednom svojevrsnom zloupotrebom službenog položaja od strane partijskih doktora.



"Naime gospodin Mugoša je prilikom izjave za medije demonstrirao svoje vizionarske kvalitete navodeći kako se očekuje da epidemija u narednom periodu splasnuti. Ono što je posebno interesantno, struka nam ni ovog puta nije predočila na temelju kojih epidemioloških parametara je došla do takvog zaključka", stoji u saopštenju.

Građani Budve, kako dalje navode iz Prave, od jučerašnjeg izlaganja partijskog doktora mirnije spavaju. Dodaju da posebnu zahvalnost duguju i gospodinu Simoviću, "udarnoj igli NKT karavana" koji je, ističu, omogućio državljanima Zimbabvea ulazak u našu Crnu Goru.

"Na taj način građani Budve koji prioritetno žive od turizma očekuju u narednom periodu značajan porast broja turista, kako u našem gradu, tako i širom crnogorskog primorja. Idealno bi bilo ukoliko bi taj talas turista prigodnom manifestacijom i presijecanjem vrpce ozvaničio upravo gospodin Simović sa svojim NKT kolegama", kazali su.

Smatraju da je više nego očito da sve poluge i zarobljene institucije punom parom rade u interesima, kako su istakli, organizovane kriminalne DPS grupe.

"Doktor Mugoša je zajedno sa svojim kolegama koji se svih ovih mjesecima poigravaju sa zdravljem građana Crne Gore, te vrijeđa njihovu inteligenciju, samo pokretni bilbord DPS-a koji slijepo izvršava instrukcije nadređenih za potrebe izborne kampanje. Prava Crna Gora Budva poziva sve slobodne i nepokorne građane Crne Gore da sa olovkom u rukama, onako kako to priliči časnim i dostojanstvenim ljudima pošaljemo u ružnu prošlost one koji su opustošili i devastirali kako Budvu, tako i Crnu Goru u cjelini. Kako je doktor Mugoša naveo prelomni je trenutak, ali ne sa epidemiološkog, već aspekta elementarnog dostojanstva, preuzmimo sudbinu u svoje ruke. Za budućnost Crne Gore", zaključili su iz Prave Budva.