18-06-2020

Prava Budva: Nema kolaboracije sa okupatorima

Povodom aktuelnih političkih dešavanja u Budvi saopštenjem za javnost obratio se IO Prava Crna Gora Budva na čelu sa Aleksandrom Sašom Franetom.

Prava Budva: Nema kolaboracije sa okupatorima | Radio Televizija Budva


Foto: Prava Crna Gora Budva

Ovom prilikom u prelomnom trenutku šaljemo snažnu podršku našim saveznicima, a jedinoj legalnoj i legitimnoj vlasti u SO Budva, personifikovanu kroz Predsjednika Opštine Marka Carevića i Predsjednika Skupštine Krsta Radovića: Nema kolaboracije sa okupatorima!

Kao pripadnici nove političke snage, Prava Crna Gora se može sada igrati igara "gluvih Nijemaca" i odglumiti diplomate koje se zgražavaju nad primitivnim scenama ne bi li se ubrali politički poeni, ali moramo kao odgovorni građani i zagovornici vladavine prava jasno da razdvojimo krivu i pravu stranu što je pretežnije od trenutne političke koristi.

Šta će gospodin Vladimir Bulatović, koji je neovlašćeno obio uz asistenciju Policije vrata kancelarije kabineta Predsjednika Opštine Budva u ulozi domaćina koji je poranio da dočeka jedinog legalnog i legitimnog predsjednika Opštine i još da mu sugeriše koga može, a koga ne da vodi sa sobom?

Lice koje je krunisano za navodnog vd-a predsjednika Opštine u ambijentu nalik plažnom baru i zbog koga je nastao sav onaj haos koji smo gledali 17-og juna u opštinskom kompleksu. Lice sa ulice koje nije bilo ni na odborničkoj listi svoje partije i koje je prihvatilo ulogu kolovođe udara na ustavno uređenje Crne Gore što spada u korpus teških krivičnih djela za koja će morati kad tad odgovarati za grubu povredu Ustava, a tek onda i zakona i opštinskih akata.

Namjera režima je jasna: oće da razvodne energiju građana koji su jedina brana ovom besramnom puču na Opštinu koji je sada već međunarodnih razmjera.

Mi im iz Prave Budve poručujemo: dalje ruke od Budve, a isto tako svojim saborcima i kolegama: dalje se držite svi koji se borite za razvlašćivanje ovog primitivnog režima DPS-a od onih koji oće silom na sramotu bez ikakvog pravnog utemeljenja da se dokopaju vlasti u Budvi. Ne zaboravite, da su svi režimi pred svoj definitivan krah vukli najluđe poteze protiv sopstvenog naroda ne bi li ostali na vlasti. Ovo je njihova sramota i njihov autogol koji će brzih dana rezultovati njihovim najubjedljivijim porazom.