25-02-2020

Prava Crna Gora: Franeta pozvao na smirivanje tenzija unutar vladajuće koalicije u Budvi

Juče je u Budvi održana sjednica Inicijativnog opštinskog odbora Prave Crne Gore, kojom je predsjedavao Aleksandar Franeta, predsjednik budvanskog odbora.

Prava Crna Gora: Franeta pozvao na smirivanje tenzija unutar vladajuće koalicije u Budvi | Radio Televizija Budva

Sjednici je pored tridesetak članova budvanskog odbora prisustvovao i politički direktor Prave Željko Savović.

Franeta je prisutnima predstavio nove članove odbora, kazavši da odbor konstantno raste, te da se Pravoj Crnoj Gori u Budvi svakodnevno priključuju novi članovi, što je najbolji pokazatelj da građani Budve itekako cijene aktivnosti Prave u ovom gradu. On je takođe prisutnima predstavio plan i program Prave Crne Gore za Budvu, koji se odnosi na razvoj ove opštine.

Govoreći o trenutnim političkim dešavanjima u Budvi, Franeta je naglasio da Prava Crna Gora u Budvi ima dobru saradnju sa Demokratskim Frontom i Demokratama, te pozvao ova dva politička činioca da prevaziđu trenutne nesporazume, i da svu svoju snagu usmjere prema Demokratskoj Partiji Socijalista, koja je jedini neprijatelj Budve i Budvana. On je takođe kazao da se Prava u Budvi pomno prati politička dešavanja u ovom gradu, ali da ne želi da doprinosi podizanju tenzija unutar vladajuće koalicije, već da svom snagom podržava jedinstvo u borbi protiv DPS-a.