23-11-2021

Predsjednik Opštine Marko Carević uručio specijalizovano vozilo Dnevnom centri „Biseri“

Opština Budva obezbijedila je i zvanično uručila ključeve novog najmodernije opremljenog specijalizovanog kombi vozila za prevoz korisnika Dnevnog centra za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju „Biseri“ Budva.



Predsjednik Opštine Budva Marko Carević povodom Dana opštine 22. novembar uručio je specijalizovano vozilo JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju „Biseri“.

Ovo specijalizovano vozilo koje je obezbijedila opština umnogome će olakšati svakodnevno funkcionisanje ustanove i biti od velike pomoći korisnicima i njihovim roditeljima jer je na ovaj način obezbijeđen potpuno bezbjedan i besplatan prevoz za korisnike ustanove.

img src=/vijesti-slike/1637580717.jpg class=img-responsive>
Foto: Facebook/Dnevni centar „Biseri“

Vozilo je opremljeno po najvećim standardima koji garantuju sigurnost korisnika na putu do ustanove i njihovim domova. Opština Budva je osim nabavke vozila preuzela i obavezu registracije i održavanja kako bi se smanjili troškove ustanove.

Ovom prilikom predsjednik Opštine Marko Carević je istakao da Opština vodi konstantnu brigu o našim sugrađanima .

Miljana Mrđenović direktorica “Biseri” se tom prilikom zahvalila na donaciji predsjedniku Opštine Marku Careviću, sekretarijatu za invensticije istakavši da će ova ova donacija olakšati svakodnevno funkcionisanje ustanove i biti od velike pomoći korisnicima i njihovim roditeljima .​