19-06-2014

Predstave humanitarnog karaktera

Turistička organizacija opštine Budva i HG “Budvanska rivijera” organizuju gostovanje dvije predstave Ustanove kulture “Vuk Karadžić” iz Beograda. Gostovanje ovih predstava biće humanitarnog karaktera, novac od ulaznica koje će se prodavati po cijeni od 5 eura, biće uplaćen na žiro-račun otvoren za pomoć građanima ugroženim poplavama koje su zadesile region u maju mjesecu.

Predstave humanitarnog karaktera | Radio Televizija Budva

Prva predstava “Letnja noć bez sna” biće odigrana u nedjelju, 22. juna, na terasi hotela “Palas” u Petrovcu, sa početkom u 20:30h.

Predstava “Letnja noć bez sna” je zabavna romantična komedija u režiji Ive Milošević i Gorčina Stojanovića u kojoj glavne uloge tumače Vladimir Aleksić i Nataša Marković.

Druga predstava “Moj prvi put” biće odigrana u ponedjeljak, 23. juna, na bazenu “Rondo 2” Turističkog naselja “Slovenska plaža”, takođe sa početkom u 20:30h.

Predstava “Moj prvi put” predstavlja autorski projekat Nataše Marković, Gorana Jevtića, Anđelike Simić i Vladimira Aleksića koji je rađen po motivima istoimene knjige Kena Devenporta. Poslije velikog uspjeha u svijetu, sada i Budva ima priliku da vidi jednu od najuzbudljivijih predstava posljednjih godina.

Organizovanje ovih predstava na najljepši mogući način upotpuniće boravak turista u Budvi i Petrovcu, a od posebne važnosti je humanitarni karakter istih. Ova humanitarna akcija je samo jedna u nizu koju Turistička organizacija opštine Budva i HG “Budvanska rivijera” sprovode kako bi dale svoj doprinos u pomoći ugroženom stanovništvu.