25-06-2018

Predstavljen novi izgled Gradske kafane hotela Mogren

Novi izgled Gradske kafane hotela Mogren, predstavljen je u petak 22. juna,što je bio i povod okupljanja velikog broja prijatelja Kompanije, privrednika, te poslovnih partnera Grupacije Budvanska rivijera.

Predstavljen novi izgled Gradske kafane hotela Mogren | Radio Televizija Budva

Noć je protekla uz zvuke koncerta Zorice Kondže i klape Cambi, kojeg je bilo moguće pratiti putem video bima lociranog na terasi hotela, a prema riječima PR Jelene Kaluđerović investicija vrijedna milion i 500 hiljada bila je usmjerena na adaptaciju Gradske kafane sa terasom, prostora recepcije i lobija, kao i atrijuma sa fontanom.

"Tokom radova, koji su sprovedeni u rekordno kratkom vremenskom periodu od svega 70 dana, posebna pažnja je posvećena i ugostiteljskom dijelu kroz dodatna ulaganja u zamjenu dotrajalih instalacija i potpunu modernizaciju kuhinjskog dijela" kazala je Kaluđerović.



Kako je hotel Mogren otvoren tokom cijele godine, Kompanija Budvanska rivijera je zamislila sasvim jedan novi program Gradske kafane. Kako je kazala Kaluđerović plan je da raznolika ponuda bude atraktivna tokom cijele godine.



"Uz gostovanja muzičara i ambijent klupske atmosfere,očekujemo posjećenost tokom cijele godine" rekla je Kaluđerović te dodala da mjesec jun u Hotelskoj grupi Budvanska rivijera protiče u znaku dobre popunjenosti hotela u kojima trenutno boravi 3.267 turista sa različitih tržišta Evrope.