24-05-2023

Pretresom u Budvi pronađeno oko 90 grama kokaina, uhapšen osumnjičeni

Službenici Regionalog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Budva su danas u ranim jutarnjim časovima, preduzimajući pojačane aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i pripadnika organizovanih kriminalih grupa, izvršili pretrese na četiri lokacije u Budvi i lišili slobode jednu osobu, saopošteno je iz Uprave policije.

Pretresom u Budvi pronađeno oko 90 grama kokaina, uhapšen osumnjičeni | Radio Televizija Budva

Foto: UP

Pretresom objekata policija je pronašla i oduzela pakovanje sa sadržajem bijele materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine od oko 90 grama, mačetu, nož, tri mobilna telefona, pancir, video kameru, i dvije sveske u kojima su se nalazile određene evidencije. Osim toga, radi provjere je oduzet i jedan motocikl.


Foto: UP

Nakon sprovedene kriminalističke obrade, pripadnici policije su, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, lišili slobode M.B. (42) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje
u promet opojnih droga.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sjutra priveden državnom tužiocu na dalju nadležnost, navedeno je u saopštenju Uprave policije.