20-06-2023

Prezentacija programa „Erasmus za mlade preduzetnike“ u srijedu u Omladinskom klubu Budva

Prezentacija programa „Erasmus za mlade preduzetnike“ održaće se sjutra sa početkom u 18 sati u Omladinskom klubu Budva.


Foto: Omladinski klub Budva

"Ako si novi preduzetnik, program Erasmus za mlade preduzetnike ti omogućuje saradnju sa iskusnim preduzetnicima koji vode malo ili srednje preduzeće (MSP) u drugoj državi koja učestvuje u programu", naveli su iz Omladinskog kluba u najavi događaja.

Oni su pojasnili i ko može učestvovati na prezentaciji.

"Potencijalni preduzetnici koji namjeravaju pokrenuti vlastiti posao ili novi preduzetnici (sa manje od 3 godine iskustva, iskusni preduzetnici (vlasnici-direktori) sa više od 3 godine iskustva u upravljanju vlastitim malim ili srednjim preduzećem.
Ne postoji starosna granica za učesnike", kazali su.

Novi preduzetnik, kako su kazali, otputuje u zemlju domaćina uz pomoć finansijske podrške EU.

"Tokom razmjene, koja traje od jednog do šest mjeseci, preduzetnici sarađuju i pomažu jedan drugom u razvijanju svojih preduzeća. Za vrijeme učestvovanja u programu, lokalne kontakt tačke programa u njihovim zemljama podržavaju oba preduzetnika.
Prezentacija se realizuje u okviru redovnih aktivnosti Kancelarije za mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva", saopštili su iz Omladinskog kluba.

LINK ZA PRIJAVU: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScufQ-THlzfc1JrVah8U7R_ThT40uNvW0O9OV6_TD8wBgYGkw/viewform?usp=send_form.