21-06-2019

Pridružite se humanitarnoj akciji " Za pomoć djeci doma u Bijeloj"

PPU „Vini Pu“ iz Budve već devetu godinu za redom organizuje tradicionalnu humanitarnu akciju u cilju prikupljanja novčanih sredstava namenjenih za pomoć djeci iz Doma za nezbrinutu djecu „Mladost“ iz Bijele.

Pridružite se humanitarnoj akciji

Akcija će se održati na platu između hotela „Avala“ i „Mogren“, danas, od 18 do 21.30h.

Kako su saopštili iz PPU "Vini Pu", novčana sredstva u okviru akcije prikupljaju se od prodatih proizvoda izrađenih isključivo vrijednim rukama i zajedničkim trudom i radom vaspitača i djece.

"U ponudi će biti različiti ukrasi, maske, dekorativni predmeti, životinje, lutke, šeširi i sl. izrađeni pretežno od papira, trakica, štapića, kartona i drugog repro materijala. Prilog za kupljene proizvode je dobrovoljan – po ličnom nahođenju posjetilaca i kupaca. Kutija sa sakupljenim novčanim sredstvima se otvara na licu mjesta po isteku vremena predviđenog za našu akciju i cjelokupan iznos ide u ruke predstavnika dječijeg doma „Mladost“ iz Bijele. Ovom prilikom moramo istaći to da su roditelji djece našeg vrtića svake godine aktivni, velikodušni i najvjerniji učesnici akcije. Zato im dugujemo veliku zahvalnost i pohvalu", poručili su organizatori.

Proizvode će, kako su naveli, izlagati na jednom velikom štandu, pored kog će biti postavljen i jedan manji reklamni štand njihovog vrtića.

"Djeca iz našeg vrtića, kao i naši gosti – djeca iz vrtića iz Kotora, Ulcinja, Bara, Podgorice, Budve, a i djeca iz Doma „Mladost“ iz Bijele, uveličaće našu akciju svojim nastupima, tj. recitacijama i zajedničkim plesom uz različite koreografije.
U programu učestvuju djeca iz sledećih vrtića: PPU „Vini Pu“ Budva, PPU „Artić Pinokio“ Podgorica, PPU „Mali princ“ Podgorica, PPU „Svetionik“ Bar, PPU „Osmijeh“ Kotor, kao i djeca iz doma „Mladost“ iz Bijele", kazali su iz Vini Pu-a, dodajući da su
prijatelji akcije Opština Budva, TOB, JP Morsko dobro, Crveni krst Budva, restorani Porto, Kužina, Vidikovac Vista, Pivnica Nik gold, zatim, Aqua park, Extra taxi i RT Budva.

Za svu prisutnu djecu i odrasle biće organizovano posluženje i napitci, uz puno dobre zabave, igre, pjesme i smijeha.