28-11-2023

Prijave za Sajam praksi i stipendija otvorene do 4. decembra

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore (UCG) pozvala je studente završne godine osnovnih studija, kao i specijalističkih i master studija, da se do 4. decembra prijave za četvrti Sajam praksi i stipendija.

Prijave za Sajam praksi i stipendija otvorene do 4. decembra | Radio Televizija Budva

Foto: ilustracija / pxb

Studenti će će imati priliku da upoznaju oko 60 prijavljenih poslodavaca iz različitih stručnih oblasti.

Na Sajmu, koji će biti organizovan 7. i 8. decembra, studenti će imati priliku da se kroz direktne ili online intervjue, u trajanju od 15 do 20 minuta, prema unaprijed utvrđenom rasporedu, predstave poslodavcima i upoznaju sa njihovom ponudom i putem Sajma steknu praktično iskustvo ili ostvare pravo na stipendiju.

Studenti se prijavljuju slanjem popunjenog prijavnog formulara na mejl razvojkarijere@ucg.ac.me.

Prijavni formular dostupan je na zvaničnom sajtu UCG, u sekciji Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje. Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradu Rektorata, ali je preporuka da prijavu pošalju elektronskim putem.

Spisak kompanija koje će ponuditi prakse i stipendije, kao i fakulteti i oblasti i pozicije koje se traže, i prijavni formular nalaze se na linku https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1025/objava/171990-poziv-studentima-ucg-prijave-za-cetvrti-sajam-praksi-i-stipendija-otvorene-do-4-decembra